Tilgiv dig selv - 21. november 2020Måske genkender DU?

De her dage stikker dybt følelsesmæssigt. Det hiver i gamle sår.

Der er nogle energier til stede som får en rest op af det som har gjort så ondt. Også fra tidligere liv.

Dit indre. Dit indre barn hvis det har ekstra behov. I hvert fald dit indre, kalder på at blive nusset, healet og taget om.

Det er måske ret upræcist hvad det handler om. Det som stikker og hiver.

Men reaktioner det får du.

Måske falder du tilbage i nogle lidt gamle destruktive mønstre. Måske projicerer du lige lovlig meget på dine omgivelser. Måske er du bare ekstra ked af det og har lyst til at græde, uden helt at vide hvorfor.

Måske bliver du så edderrasende og kan virkelig have svært ved at give den vrede en rigtig kanal.

Højst sandsynligt er du kommet til at ramme nogen. Reaktionerne fra de gamle sår har en voldsomhed over sig disse dage. Derfor er det ret sandsynligt at du har haft en eller flere af de ovenstående reaktioner. Hvis du er ekstra sensitiv og åben for at mærke kollektive energimæssige påvirkninger.

Måske i stor grad. Måske i mindre grad, hvor det mest har været en indre kamp.

 

Selv i de mest primitive reaktioner er der budskaber. Der er noget der handler om at virkeligheden som den virkelig ser ud i dit liv, står i neon lige nu.

Du bliver lige tvunget til at se nogle aspekter af dit liv realistisk i øjnene. Se hvordan det udspiller sig. Helt som det er.

Det der lige havde hobet sig op, siden du sidst med de skarpeste briller anskuede dit liv.

Mange mennesker kommer til at gøre noget lidt for romantisk i nogle aspekter af deres liv.

Der blev lige puttet en eller flere forestillinger ned over noget, som lige nu viser sig noget anderledes.

 

Der er intet galt. Det handler ikke om at der ikke er bevidsthed til stede. Det er bare de finere detaljer af de rester af blinde pletter der findes i ALLE.

Det er lige en skærpelse på noget du godt ved du skal opmærksom på. Og du har mulighed i den her periode for lige at få et til plan i dig højere bevidstgjort. Så du står endnu skarpere fremover. I forhold til det som har udfordret og udfordrer i disse dage.

 

Og så er der bare noget der skal udleves af følelsesmæssig karakter, som er lidt mere udefinerbart hvor kommer fra. Men som giver en følelse af at være lille. Lyst til at lukke sig inde og ude fra den verden som kan virke så voldsom nogle gange. Ked af det hed. Irritation. Vrede.

 

Give sig selv kærlighed og tilgivelse for de primitive reaktioner. Det skal til i den her tid.

Anskue sig selv som et uskyldigt væsen der bare prøver alt det kan. For at gøre det bedste.

Som blot har det ønske at være så tro mod sig selv som muligt.

 

Du kan ikke det hele. Men du kan tage bid for bid. Proces for proces.

 

Det kan anbefales at gå mere indad. Mediter. Læg mærke til dine drømme. Byd mere langsommelighed ind nu her. Giv tid til at mærke efter. Hvad der kommer og tillad dig at blive healet.

Det vil nemlig ske i denne tid når du giver plads og rum til at mærke hvad der kommer op.

Læg eventuelt en hånd på dit hjerte. Det vil heale. Har du brug for ekstra berøring, så rør dig selv blidt. Dine kinder. Dit ansigt. Din hovedbund. Dine arme. Din mave. Hvad der kalder og trænger til at få kærlig omsorg fra DIG.

 

Du kan så meget. Du er kommet så langt. Du gør alt hvad du kan og hvad du har bevidsthed til. Du er også kommet længere, end de primitive reaktioner der har vist sig og kan vise sig. De er blot reminiscenser.

Dem du er mest træt af, har du også mulighed for nu at slippe. Så de mister deres betydning. Og vil fade helt væk over lidt tid.

Tilgiv resten. Alt der er nu, er til stede nu. Derfor skal det have kærlighed og nænsom behandling.