"Jeg har jo over årene prøvet adskillelige clairvoyanter, det du kan er noget helt særligt rent og meget lærerigt"

Charlotte P.

"Hold op hvor er det bare spot on"

"Tina har en meget stor indsigt og indføling.

På den allerkærligste og omsorgsfulde måde får hun formuleret ret præcise ting, om det, som skal kigges på og som kræver forandring.

Det giver ro og fokus.

Tina udstikker veje og vinkler, så man kan selv kan arbejde videre. Det kan både være store linier og input i hverdagen.

Jeg har mest brugt Tina i forbindelse med mit arbejde som behandler, når der har været perioder, som var svære og udfordrende. Hvad handler et eller andet om og hvad kan jeg selv gøre for at slippe fastkørte mønstre og lukke nye energier og tænkemåder ind.

Jeg synes, at Tinas indtuninger er meget brugbare, fordi man får hjælpen til selv at arbejde videre. Jeg følte mig virkelig set og har brugt Tinas input til at få givet slip på arbejdsområder, som jeg krampagtigt holdt fast i, fordi jeg følte en forpligtelse, men det var alt for belastende og drænende.

Det har været en befrielse at slippe og min oplevelse med Tina har været at have én, der lige sætter spot på, hvordan man bedst kan blive på sit gode spor eller komme tilbage på sporet, når man får forvildet sig ud på personlige skovture, som ikke er gode for én.

Jeg kan varmt anbefale at få en konsultation hos Tina."

Charlotte P.

"Du har givet mig store indsigter om mig"

Tak for dine svar som giver så meget mening, brikkerne er faldet på plads !
Det er virkelig rart at have et følelsesmæssigt kompas at arbejde med og søge at styre balancen ud fra.

Marianne Pausgaard

"For en særligt sensitiv er Tina inspirerende, fordi hun har fundet vejen til at stå stærkt i sin sensitivitet"

Jeg har fået clairvoyant vejledning af Tina Melgaard et par gange, både i svære livssituationer og i forhold til justering af mit arbejdsliv. Tina er meget grundig i sit arbejde og jeg oplever hende som dybt empatisk samtidig med at hun er dygtig til med sit klarsyn at kommunikere ganske tydeligt, hvad hun ser.

Hun er nærværende, kærlig og realistisk i sin behandling af de emner som jeg har haft brug for støtte til at håndtere.

Det har været en stor hjælp for mig i forhold til finjustere min retning i livet, og har sat tingene i perspektiv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina som clairvoyant

vejleder."

Nina O'Farrall

"Jeg mærkede godt hvor blidt du arbejdede"

En kunde med nakkeskade, og et yderst sensitivt system, fik kranio-sakral terapi via fjernhealing/energetisk arbejde:

”Jeg mærkede så tydeligt, da du gik i gang.

Min mave boblede her og der. Super dejlig oplevelse. Jeg mærkede godt, hvor blidt du arbejdede. Jeg mærkede blidt stræk af nakken (meget dejligt).

Jeg mærkede stillepunkt (det kender jeg).

Jeg mærkede blidt arbejde på kraniet, strække lidt den ene vej, lidt i den anden side. Åbne lidt i baghovedet.

Det er helt surrealistisk, at jeg mærkede en del af dit arbejde på afstand. Pragtfuldt, at det kan lade sig gøre.”

Lotte

"Tina´s formidling af de indsigter hun får under en vejledning er kærlige, præcise og tydelige"

”Set i lyset af et omskifteligt og svært år at navigere i, med min designvirksomhed, havde jeg brug for få vejledning om retning.

Jeg kunne mærke, at jeg var på vej i nye retninger og nye måder at formidle på og følte mig usikker og ikke mindst utryg ved, om det er den rigtige vej at gå. Vejledningen fra Tina var præcis og tydelig og jeg kunne straks mærke, at de overvejelser og tanker jeg havde gjort mig, er de rigtige for mig og min virksomhed.

 Nogle af de tanker jeg havde gjort mig omkring nye designs, som kun jeg kendte til, beskrev Tina så levende og præcist, at det var helt overvældende og selvfølgelig vidunderligt skønt, at få bekræftet.

Tina´s formidling af de indsigter hun får giver mig en uvurderlig forståelse af, hvem jeg er som kreativt, spirituelt og sensitivt menneske og hvorfor jeg beskæftiger mig med det jeg gør.

Det gør mig tryg at vide, at jeg har så kompetent en vejleder jeg kan tage fat i, både når vejen lyser klart, men også når tvivlen og usikkerheden styrer lidt for meget, så er det rart at vide, at der findes et ”blødt sted at lande”.

Bettina Fau

"Tusind tak fordi du har gjort en forskel for mig Tina"

”Jeg kan varmt anbefale Tina. Jeg har haft telefonsamtale med Tina og efterfølgende fået fjernhealing. Det er så værdifuldt at blive lyttet til og forstået, samt spejlet i sine følelser hvilke er en ting jeg sjældent er blevet. Efter samtalen fik jeg healing som gjorde at jeg fik ro i mit nervesystem, så jeg fik lidt overskud igen."

Birgitte Rask