1:1 (V) ild kvinde krops session hjælper dig med at vække den naturlige kraft i din krop,

og med at komme fra overvældelse, rastløshed og uro i din overgang, til et solidt balanceret ståsted i din krop, med roligt nervesystem og blød tillidMin highend (v) ild kvinde krops session adskiller sig ved at tilbyde dig modne spirituelle sensitive kvinde i overgang og transformation, et unikt mix af hjælp som gør DIN KROP OG NERVESYSTEM VITAL(T), BLØD(T) SOM SMØR, GROUNDET & FYLDT MED DIN NATURLIGE UR POWER
Det er for dig


- Som føler dig overvældet mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt og spirituelt, af alle forandringerne i din overgang, som moden kvinde.

- Som mærker manglende connection mellem dit hoved og din krop, og det giver tankemylder, uro og rastløshed.


- Som føler dig letpåvirkelig og har svært ved at 'stå fast'.


- Hvis energi bølger op og ned, og som hurtigt kommer til at føle dig ustabil, overfølsom eller forkert.


- Som oplever rastløshed, uro, træthed og et overbelastet nervesystem som tilbagevendende udfordringer.

 

- Dit liv er højst sandsynligt præget af store livsforandringer, måske skilsmisse, måske er dine børn blevet mere selvstændige eller flyttet hjemmefra, og måske mærker du markante hormonelle forandringer (som allerede mærkes fra midten, slutningen af 30'erne) ?


- Måske er du solo-selvstændig, eller har et job med stort ansvar ?


- Måske er du ikke i job, men står et sted i dit liv hvor du har foretaget et stort slip og står foran et stort skifte ?


 - Måske mærker du spirituelle opvågningsfaser, samtidig med en krop der gennemgår store forandringer og larmer så meget (on and off) at det forstyrrer dine processer ?


- Måske sidder du for ofte fast i gamle mønstre og tilstande, som giver dig stagnation og handlingslammelse ?


- Måske kender du til følelsen af at være forkert, overfølsom, for påvirkelig, for svingende ?- Måske kender du til hvordan tilbagevendende gamle følelser og tilstande som tankemylder, tvivl og ambivalens virker forstyrrende for dit flow ?


- Måske kender du til overvældende træthed, udmattelse og smerter i kroppen som tilbagevendende udfordringer ?


- Måske har du en længsel efter at komme væk fra at knokle og i stedet være tro mod din egen rytme og dine egne energier ?

Highend (v) ild kvinde krops session

 en forsmag på mit (V) ild Kvinde Krops Forløb på 8 ugerINDHOLD


Et unikt mix af:


- Energetisk kropsarbejde (forløser, smelter, renser, grounder og vækker din naturlige ur power i krop og nervesystem)

- Healing

- Clairvoyant Guidance
PRAKTISK


- Face to Face sessioner foregår på Hårby Bygade 10 b, 8660 Skanderborg, i mit stressreducerende rum med en særlig nærværende energi


- I online versionen modtager du fjernhealing / det energetiske arbejde hjemme hos dig selv og efterfølgende en grundig dybdegående mail med min clairvoyante guidance
VARIGHED- Mellem 60 og 75 minutter


PRIS


588 kr. ekskl. moms


hvis du efterfølgende vælger at fortsætte i mit (V) ild Kvinde Krops Forløb fratrækkes de 588 kr. fra prisen for forløbet


JEG VIL ELSKE AT HJÆLPE DIG,


 med at træde mere ud af overvældelse og rastløshed i din overgang og transformation, og få skabt et solidt fundament i din krop, med et roligt nervesystem og smooth tillid,


på en blød feminin omfavnende måde, som balancerer dig og vækker din kraft -Det er muligt for dig, at få et MERE KONSTANT FLOW I DIN SKABERKRAFT.

Og være i dine overgange og transformation, på den helt naturlige måde som det er.

Med MERE FLOW OG ENERGI I DIN KROP, RO I DIT NERVESYSTEM og mere fred i dine tanker & følelser.

Det er muligt for dig, at få en mere GUDDOMMELIG ACCEPT af den transformation du går igennem i din modne alder -
et fundament i din krop, som du altid kan lande blødt på, når bølgerne har været lidt for høje.

Du får

- En forsmag på mit (V) ild Kvinde Krops Forløb på 8 uger

-VÆKKET UR KRAFTEN I DIN KROP

- ET BLØDT OG ROLIGT NERVESYSTEM


- Renset dit system for unødige gamle energier, som giver dig MERE KRAFT OG ENERGI TIL DET DU ØNSKER AT SKABE, forandre i dit liv

- Mere indblik i den feminine måde at være i udvikling på, med mere BLØD OG BLID TILGANG TIL AT VÆRE I FORANDRINGER og transformation

- Mere indsigt i de blokeringer der forstyrrer dit flow og din balance

- Kickstartet en forløsningsproces, af det som du er klar til at slippe, som vil give dig MERE OVERSKUD OG KLARHEDDET SIGER MINE DRØMMEKUNDER"Jeg har mærket at healingen har lettet de tunge energier i mig og virket forløsende"

Tinas sessioner har givet mig stor indsigt i mig, og de begrænsninger samt mønstre jeg stadig bærer rundt på.
 
Jeg har mærket at healingen har lettet de tunge energier i mig og virket forløsende.
Den clairvoyante guidance som jeg bagefter modtog på skrift har været utrolig fokuseret og detaljeret. Enhver sten blev vendt.  
Det hele har føltes trygt. 
Jeg er taknemmelig.

Charlotte Larsen - haft sessioner med healing, energetisk kropsarbejde og clairvoyant guidance"Hold op hvor er det bare spot on"

Tina har en meget stor indsigt og indføling.
På den allerkærligste og omsorgsfulde måde får hun formuleret ret præcise ting, om det, som skal kigges på og som kræver forandring.
Det giver ro og fokus.
Jeg synes, at Tinas indtuninger er meget brugbare, fordi man får hjælpen til selv at arbejde videre. Jeg følte mig virkelig set.
Det har været en befrielse at slippe og min oplevelse med Tina har været at have én, der lige sætter spot på, hvordan man bedst kan blive på sit gode spor eller komme tilbage på sporet, når man får forvildet sig ud på personlige skovture, som ikke er gode for én.
Jeg kan varmt anbefale Tina.

Charlotte P. - haft flere sessioner med clairvoyant guidance via fjernmetoden
"Tina får mig til at genkende de styrker og den kraft, der ligger i at være spirituel og sensitiv kvinde"


Jeg kan varmt anbefale Tina Melgaard.


Hendes knivskarpe og tydelige indsigter og vejledninger hjælper og støtter mig i at holde fast i mig selv og den jeg er.

Hun får mig til at genkende de styrker og den kraft der ligger i at være spirituel og sensitiv kvinde.
 Og i stedet for at modarbejde de særlige vilkår der følger med det, har hun lært og lærer mig stadigvæk, at kunne være og nyde alle de kvaliteter der ligger i alt det sansestærke, uden at brænde helt ud.


Bettina Fau - haft flere sessioner med energetisk kropsarbejde, healing og clairvoyant guidance


"For en spirituel sensitiv kvinde er Tina inspirerende, fordi hun har fundet vejen til at stå stærkt i sin sensitivitet"


Tina er meget grundig i sit arbejde og jeg oplever hende som dybt empatisk samtidig med at hun er dygtig til med sit klarsyn at kommunikere ganske tydeligt, hvad hun ser.

Hun er nærværende, kærlig og realistisk i sin behandling af de emner som jeg har haft brug for støtte til at håndtere.

For en spirituel sensitiv kvinde er Tina inspirerende, fordi hun har fundet vejen til at stå stærkt i sin sensitivitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina.

Nina O'Farrall - haft flere sessioner med energetisk kropsarbejde, healing og clairvoyant guidance


Med mig som energetisk kropsbehandler og spirituel guide får du- Et menneske og en sjæl, som vægter at være på rejsen med ydmyghed, taknemmelighed og en høj etik.

- En passioneret sjæl som altid har gået efter det højeste, uanset konsekvenser og som intuitivt altid har søgt at gå vejen, uden at knokle.

- Et sensitivt menneske som altid har vægtet at følge egne rytmer og energier, og levet tilbagetrukket, fordøjende og i skildpadde mode når der har været flow i det.

- En pioner som har viet sit liv til at være tro mod den universelle spirituelle udvikling, uanset hvor det fører mig hen og uanset hvilke ændringer det kræver i mig og mit liv.

- Og det betyder evig commitment til at være så ren en kanal som mulig, så mine kanaliseringer og energetiske kropsarbejde følger naturloven om den højeste etik og det højeste og kærligste perspektiv.

- En ekspert i udviklings cyklusser og i de bevægelser der er når vi transformerer os - og i det hele taget lever som spirituelle sensitive kvinder.

- En ekspert med 15 års erfaring med energetisk kropsarbejde, healing, clairvoyance og spirituel guidance.


Hej - jeg er Tina, 53 år


Jeg er energetisk kropsbehandler, healer og spirituel guide og ejer af JORD & ILD Academy.
Med en baggrund som ergoterapeut, kranio-sakral terapeut og clairvoyant healer.
Samt mange års erfaring med energetisk kropsarbejde.

Jeg lever mit liv med stor plads til og accept af at være spirituel super empath, sensitiv & introvert.Og sikke en rejse jeg har været på, med voldsomme traumer, tab, dyb sorg og smerte gennem min opvækst, og samtidig har jeg altid mærket en indre højere sandhed som har drevet mig frem.

En URKRAFT til at rydde op i mit indre, for så rent som muligt at hjælpe andre videre.


Jeg stolede ikke helt på mine følelser og min intuition og havde svært ved at værdsætte de udviklingsskridt jeg havde taget.

Det var smertefuldt at jeg ikke kunne stå i min egen kraft og vælge det som var rigtigst for mig.

Jeg var drænet on and off, og offerrolle, tvivl, forkerthedsfølelse og tage for meget ansvar for andre, styrede mit liv for meget.


HVORDAN JEG FORLØSTE SMERTEN OG UBALANCERNE 

Det afgørende som har forløst mine udfordringer og ubalancer har handlet om SLIP.
Mod til at slippe og vælge mig selv, uanset hvad. Uanset omkostninger og tab.
Kigge på egne skygger og ubevidste lag, og slippe alt det som ikke var nærende og alt det som ikke var det højeste for mig.


Slippe vanemønstre i forhold til relationer, parforhold, familie, kærlighed, seksualitet, følelser, overbevisninger, forventninger, tanker, mad og min krop.


HVORDAN JEG FANDT VEJEN TIL MIN BALANCE

Ved at slippe og vælge det højeste for mig uanset hvad. Uanset konsekvenser og fravalg. Fandt jeg ind til kernen og der findes en ur-glæde, en taknemmelighed, en balance og en væren, som aldrig forsvinder igen.

Jeg fandt også ind - HJEM - til et sted hvorfra jeg altid kan balancere mig selv energetisk. Det er en fantastisk frihedsfølelse, jeg ikke har ord nok for.

Samtidig lever jeg mere og mere accepterende med alt det jeg er. Alt det smukke og alt det grimme. Alt mit guddommelige og bevidste, og alt det mit ego og sind stadig kan lave historier om. Alt det som min voldsomme opvækst har givet af påvirkninger, trods forløsningen og healingen af mine traumer.MIN TRANSFORMATION DE SIDSTE 3 ÅR

De sidste 3 år har jeg haft endnu et kvantespring i min udvikling.
Jeg er trådt mere ind i at bære det ud, som brænder i mig. Mit KALD. Min vision og mit livsformål.

Det har jeg gjort ved at være endnu mere kompromisløs i forhold til at skrue ned for input og forstyrrelser, og skrue op for skildpadde mode, skarpe prioriteringer, mere natur (bo i naturen), mere alenetid (samtidig med at flytte sammen med en mand, efter at have boet alene i 12 år).

Det kollektive løft energetisk i disse år, har kastet lys på mine rester af kamp i min overgang og følelse af at være forkert og fastlåst.

Det har jeg forløst ved at favne det, og ved at skrue ekstra op for at rense energierne i min krop og grounde mig selv. Jeg har også skruet ekstra op for at vække og rejse min naturlige ur kraft. Og nye måder at gøre det på er kommet til mig intuitivt.

Alt det har givet mig endnu mere adgang til frihed, min ur power, livskraft og ild, så jeg kan skabe det jeg ønsker at bidrage med til verden, mere fokuseret.

Derfor har jeg skabt mit (V) ILD KVINDE Krops forløb og sessioner til dig, som ønsker at gå fra overvældende overgang til blød tillid og potent ur-kvinde POWER.