ALLE FORMIDLINGERNE I DETTE FORLØB BLIVER KONVERTERET TIL EN E-BOG - INDTIL DA KAN FORLØBET HELT UNIKT KØBES FOR: 700 KR. (Alene den clairvoyante vejledning har langt højere værdi end 700 kr.).

4 ugers onlineforløb for særligt sensitive spirituelle

”Få mere dyb accept og forståelse, og stå stærkere i at være særligt sensitiv spirituel og mod til at STÅ VED DIG SELV”. 

DET ER HELT UNIKT.

 Jeg formidler mine egne erfaringer, erhvervet viden om emnet gennem 10 år samt de indsigter jeg har modtaget i over 10 år.


Indhold i forløbet:

1. mandag: Hvordan lærer jeg at håndtere mine dybeste, intense følelser og tilstande / særskilt beskrivelse af følelsen af tvivl.


2. mandag: Jeg bliver påvirket af menneskers stemninger og følelser, og kollektive energier. Og jeg har nogle gange svært ved at beskytte mig selv og "hvordan gør jeg det?".

 

3. mandag: Overstimulering og korttidsstress. Og hvordan lærer jeg at holde balancen i mit "energiregnskab".


4. mandag: Hvordan finder jeg min rette vej i arbejdslivet, og mere kompromisløst gå efter mit livsformål. Og hvordan lærer jeg at leve mere efter min intuition.

Det får du:

  •  Du vil hver mandag i 4 uger modtage tekster på mail, som er tilgængelig fra kl. 11.
  • Du bestemmer selv hvornår i forløbet du ønsker den clairvoyante vejledning, som HELT UNIKT er med i forløbet. Læs mere om min coachende clairvoyance.

Den sikrer personlig tilpasning til DIG, og du kan blive guidet og få svar relateret til emnerne, eller noget helt andet. Dit valg.

  •  Du bliver inviteret til en lukket gruppe på FB med mulighed for at bruge hinanden.
  • Du har mulighed for at tilkøbe opfølgning og yderligere vejledning af mig undervejs.

Det vil glæde mig at berige & løfte dig, så du får mere mod til at stå ved den du er, med dyb accept.

KONTAKT og tilmelding: tel:42300236    mailto:tinamelgaard42@gmail.com


ANBEFALING:

 ”Jeg kan varmt anbefale Tina Melgaards 4 ugers online forløb for særligt sensitive. Tina har en rigtig fin og ærlig måde at beskrive det indre arbejde som særligt sensitive med en spirituel åbning står overfor – og det er en gave at lære om alt det, der foregår indeni! Tina har en tilstedeværelse i sine ord, som jeg tror at mange særligt sensitive og spirituelle kan mærke og tage til sig i deres udviklingsarbejde. Forløbets praktiske og brugbare råd emmer af de erfaringer, som Tina selv har gjort sig i sit liv. Det er skønt, at lære de genveje.”

Nina O'Farrall

Sensitive potentialer