I mit element


Om mig:

 • Jeg arbejder ud fra mit klarsyn, min klarfølelse og min intuition. Jeg har en stærk intuition og evne til en præcis aflæsning af menneskets allerinderste. Jeg har en særlig evne til at mærke de dybest liggende årsager til ubalancer. Og i overensstemmelse med hvad der er potentiale for at udvikle i det enkelt menneske, støtte processen mod højere bevidsthed, mere autencitet og balance.
 • Jeg har aldrig haft det sigte at være spirituelt søgende, for at finde det helt rigtige for mig. Den rigtige ”retning” eller orientering.  Jeg har fundet og blevet inspireret af det, som har bidraget til mere balance og højere bevidsthed. Min balancerings-rejse har altid handlet om, og vil altid handle om, at være en så ren kanal som muligt. For at kunne hjælpe andre så rent som muligt.
 • Jeg har altid gået mine egne veje og udviklet mine egne behandlings/vejlednings-koncepter, ud fra alt jeg har lært, gennemlevet og blevet inspireret af.


 • Jeg er fra 1970 og har siden jeg var barn/ung altid været i kontakt med de højeste energier og "kernen", og mærket de HELT grundlæggende årsager til mine egne ubalancer.
 • Jeg er på den måde blevet guidet til det højeste og reneste på min udviklingsvej, skridt for skridt. Derfor er det i dag min største kompetence, at vejlede andre i at komme mere bevidst videre, ud fra de højeste energier, skridt for skridt. Og det jeg intuitivt bruger i mit arbejde hver eneste dag. 
 • Jeg har forløst egne traumer, healet mig selv og arbejdet med mine skygger, bevidst i over 15 år. Jeg har gennem min opvækst oplevet voldsomme traumer, tab og svigt, og dyb sorg og smerte er i den grad noget jeg har kendt til gennem mange årtier.
 • Jeg har været der. Og jeg fandt vejen til SELV AT SKABE/ og GENSKABE MIN BALANCE. Jeg fandt ind til min UR-glæde og VÆREN. Jeg blev min egen healer og medicinkvinde og jeg har bla kureret mig selv for en autoimmun sygdom, og adskillelige andre ubalancer.


ALLE SÆRLIGT SENSITIVE SPIRITUELLE har en dyb længsel efter at stå mere ved hvem de virkelig er & leve mere i pagt med deres intuition • Jeg har også mine perioder med tvivl og forvirring, som påvirker mit nervesystem. Jeg vender hurtigt "hjem", hvor jeg lytter 100 % til det som er sandt for mig og genskaber min balance.
 • Jeg har også været der, mange gange i mit liv, hvor det at være særligt sensitiv spirituel har føltes som en kamp. Jeg kender så godt. 
 • Jeg har brugt flere årtier på lære mere om den særlige følsomhed og hvorfor jeg blev så påvirket og overvældet, af så meget. Og hvordan manglende accept af den jeg  virkelig var, blev ved med at spænde ben for mig.

JEG STÅR NU STÆRKT OG AFKLARET SOM SÆRLIGT SENSITIV SPIRITUEL.

 • Derfor er jeg den trygge ekspert for dig, så du kan komme videre med mere kraft & autencitet og virkelig stå ved den du er, som særligt sensitiv spirituel.
 • Jeg er skarp energetisk og været bevidst om dette og praktiseret energetisk arbejde i 15 år & derfor har mit healingsarbejde så stor effekt, også på afstand.

DE SÆRLIGT SENSITIVE SPIRITUELLE SOM HAR STOR ÅBNING FOR DET ENERGETISKE, vil med garanti blive rykket til næste udviklingstrin, af min hjælp

"Jeg har altid været tæt knyttet til naturen, og det har åbnet sig mere og mere de sidste 15 år. Det er der jeg er HJEMME og der hvor der for

 mig er den mest faciliterende åbning til healing, indsigter og afbalancering. Der er alt det reneste, det højeste og mest autentiske tilstede ~


"Et barn af Jorden"

Tina Melgaard

Jeg har en STÆRK PASSION: at tage billeder i naturen ~  Der fanger jeg det højeste, essensen og dybden ~ Et stykke magi og væren ~ Mine billeder understøtter og visualiserer mit vejlednings & healingsarbejde og JEG VISER DEM TIL DIG FOR AT GIVE DIG INSPIRATION & HEALING - connect dig med mine billeder på hjemmesiden hvis de taler til dig.

Sådan beskriver andre mine naturbilleder, bla. en professionel fotograf med +35 års erfaring:
"Magisk"
"Du er eminent til at fange øjeblikket og essensen"
"Dine billeder får følelser op i mig, det som kendetegner et godt billede er ikke teknisk perfektion, men når det vækker følelser"
"Sjæleligt og smukt"