5 Trin som giver støtte til at komme fra kamp og følelsen af at være for påvirkelig i din overgang,
til et solidt kraftfuldt ståsted, med potent power og blød tillid

Velkommen til mit bløde og kraftfulde urkvinde universGENKENDER DU ?


- Du er i overgang og stor transformation som moden kvinde, og føler at forandringerne i din krop, i dit sind, i dine følelser, i din (livs) energi og spirituelt, ofte er en kamp


- Du mærker disconnection mellem dit hoved og din krop, og som om din krop ikke følger med din visdom og bevidsthed, og det giver rastløshed og tankemylder- Du føler dig ekstra påvirkelig i forhold til andres energier og kan have svært ved at ‘stå fast’, og generelt oplever du at alle slags indre og ydre påvirkninger virker forstyrrende


- Din energi bølger op og ned, som gør at du hurtigt kommer til at føle dig ustabil, overfølsom eller forkert


- Du oplever træthed, smerter i kroppen og stor stressfølsomhed som tilbagevendende udfordringerI GUIDEN GIVER JEG DIG


- 5 trin som giver støtte til at komme fra kamp og følelsen af at være for påvirkelig i din overgang, til et solidt kraftfuldt ståsted, med potent power og blød tillid 

 - Dybere forståelse af hvorfor påvirkelighed er et vilkår og en gave, og hjælp til hvordan du kan leve fredfyldt og balanceret med påvirkeligheden i din overgang, og slippe de overvældende følelser af at være for påvirkelig, for svingende, for følsom og forkert -

Så du i stedet kan få et SOLIDT FUNDAMENT (hvor du kan svinge og være påvirkelig som en naturlig ting, uden at vælte) med BLØD TILLID og MASSER AF UR-POWER.ANMELDELSE AF GUIDEN"Meget dejlig og inspirerende guide, som giver sådan en fin kampgejst, uden at det skal være hårdt"

At læse din guide, er som at træde ind i et smukt, fredfyldt og støttende rum. En reminder til mig, om at livet ikke er skabt til kamp, men som en let og kærlig fremadrettet udvikling, trin for trin, af den vi virkelig er. Den inspirerer mig i accepten og forståelsen af mig selv som spirituel sensitiv kvinde, i overgang.

Bettina Fau 

Hej - jeg er Tina, 53 år

Jeg er energetisk kropsguide, healer & spirituel lærer og ejer af JORD & ILD Academy.
Med en baggrund som ergoterapeut, kranio-sakral terapeut, healer & clairvoyant vejleder. Samt mange års erfaring med energetisk kropsarbejde.

Jeg lever mit liv med stor plads til og accept af at være spirituel super empath, sensitiv & introvert.


Og sikke en rejse jeg har været på, med voldsomme traumer, tab, dyb sorg og smerte gennem min opvækst, og samtidig har jeg altid mærket en indre højere sandhed som har drevet mig frem. En URKRAFT til at rydde op i mit indre, for så rent som muligt at guide andre.


Jeg stolede ikke helt på mine følelser og min intuition og havde svært ved at værdsætte de udviklingsskridt jeg havde taget.


Det var smertefuldt at jeg ikke kunne stå i min egen kraft og vælge det som var rigtigst for mig. Jeg var on and off drænet, og offerrolle, tvivl, forkerthedsfølelse og en for stor ansvarsfølelse styrede mit liv for meget.

Hvordan jeg forløste smerten og ubalancerne

Det afgørende som har forløst mine udfordringer og ubalancer har handlet om SLIP.
Mod til at slippe og vælge mig selv, uanset hvad. Uanset omkostninger og tab.

Være nysgerrig på egne skygger og ubevidste lag, og slippe det som ikke var nærende, og alt det som ikke var det højeste for mig.


Slippe vanemønstre i forhold til relationer, parforhold, familie, kærlighed, seksualitet, følelser, overbevisninger, forventninger, tanker, mad og kroppen.

Hvordan jeg fandt vejen til min balance

Ved at slippe og vælge det højeste for mig uanset hvad, fandt jeg ind til kernen og der findes en ur-glæde, en taknemmelighed, en balance og en væren, som aldrig forsvinder igen.

Jeg fandt også ind - HJEM - til et sted hvorfra jeg altid kan balancere mig selv energetisk. Det er en fantastisk frihedsfølelse, jeg ikke har ord nok for.

Samtidig lever jeg mere og mere accepterende med alt det jeg er. Alt det smukke og alt det grimme. Alt mit guddommelige og bevidste, og alt det mit ego og sind stadig kan lave historier om.

 Alt det som min voldsomme opvækst har givet af påvirkninger, trods forløsningen og healingen af mine traumer.
Hele spektret.

Med en større ærlighed og accept af at det højeste perspektiv jeg altid har for øje, netop ligger i den rummelige feminine accept af hele spektret.