Hjertelig velkommen - jeg hedder Tina Melgaard, født i 1970 og er spirituel lærer & forfatter, for dig som vil brænde igennem på din bevidsthedsrejse, via transformerende ILD forløb

Sikke en rejse jeg har været på, med voldsomme traumer, tab, dyb sorg og smerte gennem min opvækst, og samtidig har jeg altid mærket en højere sandhed som har drevet mig frem.
Og jeg har altid haft en drivkraft til at rydde op i mit eget indre, for så rent som muligt at hjælpe andre videre.

Jeg kender til et flosset nervesystem, og jeg har været der, mange gange i mit liv, hvor det at være spirituel særligt sensitiv har føltes som en kamp. Jeg har brugt flere årtier på at lære mere om den særlige følsomhed og hvorfor jeg blev så påvirket og overvældet, af så meget.

Og hvordan den manglende accept af den jeg virkelig var, blev ved med at spænde ben for mig.

Jeg stolede ikke helt på mine følelser og min intuition og havde i den grad svært ved at værdsætte de udviklingsskridt jeg havde taget. Jeg var fyldt af tankemylder og følelse af tvivl.

Det var smertefuldt at jeg ikke kunne stå i min egen kraft og vælge det som var bedst for mig. Jeg havde meget lidt overskud. Og jeg var on and off i følelsen af at være offer.

Hvordan forløste jeg smerten og udfordringerne?

Jeg har altid haft en drift mod at blive klogere på mig selv, arbejde med mine skygger og forløse mine ubalancer i alle lag. En indre højere sandhed har drevet mig, helt intuitivt, til at vende enhver sten og se hvad der lå dybt under.

Men det som for alvor var et turning point for mig, udover at blive mor, var da jeg som 35-årig en gang for alle tog et stort afgørende skridt mod at lytte 100 % til MIG. Jeg valgte en healeruddannelse, som blev en konfronterende rejse af de helt store. Og det var et valg der blev symbolsk for kompromisløst at vælge noget der bare føltes rigtigt, trods ingen opbakning fra de nærmeste og omgivelserne.

Den beslutning om at vælge det højeste for mig, førte til skilsmisse fra min datters far et par år efter.

Det afgørende som har forløst mine udfordringer og ubalancer har handlet om SLIP.
Mod til at slippe og vælge mig selv, uanset hvad. Uanset omkostninger og tab.
Kigge på egne skygger og ubevidste lag, og slippe alt det som ikke var nærende, alt det som ikke tjente mit højeste.
Slippe vanemønstre i forhold til relationer, parforhold, familie, kærlighed, seksualitet, følelser, overbevisninger, forventninger, tanker, mad og kroppen.


Jeg fandt vejen til min balance

Ved at slippe og vælge det højeste for mig uanset hvad, fandt jeg ind til kernen og der findes en ur-glæde, en taknemlighed, en balance og en væren, som aldrig forsvinder igen.
Jeg har svingninger som alle andre, men jeg kan altid finde "hjem" hurtigt igen og være i det højeste, og det giver en ubeskrivelig taknemlighed, glæde og væren.


Sidst i 30'erne forstod jeg også at alt det jeg var spirituelt og åndeligt væsen, kun gav fuldendt mening koblet sammen med forståelsen af at være særligt sensitiv.
 

Det hele er i dag integreret i mig på balanceret måde, og det er ikke vigtigt at kalde mig selv "noget bestemt".


Jeg står kraftfuld og bevidst og groundet og støtter dig i at FOLDE DIN KRAFT mere ud og brænde igennem via mine ILD transformations forløb


  • Jeg arbejder ud fra mit klarsyn, min klarfølelse og min intuition. Jeg har en stærk intuition og evne til en præcis aflæsning af menneskets allerinderste. Jeg har en særlig evne til at mærke de dybest liggende årsager til ubalancer. Og i overensstemmelse med hvad der er potentiale for at udvikle i det enkelt menneske, støtte processen mod højere bevidsthed, mere autencitet og balance. 


VI HAR ALLE en dyb længsel efter at stå mere ved hvem vi virkelig er & leve mere i pagt med vores intuition

Jeg har en STÆRK PASSION: at tage billeder i naturen. Der fanger jeg det højeste, essensen og dybden. Et stykke magi og væren. Der er i øvrigt mange af mine billeder i min nye e-bog og ellers kan du se nogle her: https://www.instagram.com/tinamelgaardhealing

Sådan beskriver andre mine naturbilleder, bl.a. en professionel fotograf med +35 års erfaring:
"Magisk"
"Du er eminent til at fange øjeblikket og essensen"
"Dine billeder får følelser op i mig, det som kendetegner et godt billede er ikke teknisk perfektion, men når det vækker følelser"
"Sjæleligt og smukt"

Jeg har altid været tæt knyttet til naturen, og det har åbnet sig mere og mere de sidste 15 år 
det er der jeg er HJEMME
og der hvor der for mig, er den mest faciliterende åbning til healing, indsigter og afbalancering
Der er alt det reneste, det højeste og mest autentiske tilstede

Tina Melgaard