1:1 (V) ild kvindekrop session

Kom fra overvældelse og kamp i din overgang,

til et powerfuldt blødt fundament i din kropDet er for dig

- Som er i overgang og stor transformation som moden kvinde, og føler at forandringerne i din krop, i dit sind, i dine følelser, i din (livs) energi og spirituelt, ofte er en kamp


- Som mærker disconnection mellem dit hoved og din krop, og som om din krop ikke følger med din visdom og bevidsthed, og det giver rastløshed og tankemylder


- Som føler dig ekstra påvirkelig i forhold til andres energier og kan have svært ved at ‘stå fast’, og generelt oplever du at alle slags indre og ydre påvirkninger virker forstyrrende


- Hvis energi bølger op og ned, som gør at du hurtigt kommer til at føle dig ustabil, overfølsom eller forkert


- Som oplever træthed, smerter i kroppen og stor stressfølsomhed som tilbagevendende udfordringer

 

- Dit liv er højst sandsynligt præget af store livsforandringer, måske skilsmisse, måske er dine børn blevet mere selvstændige eller flyttet hjemmefra, og måske mærker du markante hormonelle forandringer ?


- Måske er du solo-selvstændig, eller har et job med stort ansvar ?


- Måske er du ikke i job, men står et sted i dit liv hvor du har foretaget et stort slip og står foran et stort skifte ?


 - Måske mærker du spirituelle opvågningsfaser, samtidig med en krop der gennemgår store forandringer og larmer så meget (on and off) at det forstyrrer dine processer ?


- Måske sidder du for ofte fast i gamle mønstre og tilstande, som giver en følelse af at være fastlåst ?


- Måske kender du til følelsen af at blive misforstået og være for påvirkelig, for svingende ?- Måske kender du til hvordan tilbagevendende gamle følelser og tilstande som tankemylder, tvivl og ambivalens virker forstyrrende for dit flow ?


- Måske har du en længsel efter at komme væk fra at knokle og i stedet være mere tro mod din egen rytme og dine egne energier ?


Skræddersyet (v) ild kvindekrop session

INDHOLD


- Energetisk kropsarbejde (afstresser, renser og vækker din naturlige urkraft)

- Healing

- Spirituel guidance og undervisning
PRAKTISK


- Det foregår her: Hårby Bygade 10 B, 8660 SkanderborgVARIGHED


- 75 minutter

PRIS

608 kr. inkl. moms


JEG VIL ELSKE AT LÆRE DIG,


 og støtte dig i at træde mere ud af overvældelse og kamp i din overgang og transformation, og få skabt et kraftfuldt fundament i din krop, med roligt nervesystem og smooth tillid,


på en blød feminin omfavnende måde, som balancerer og vækker din kraft -Det er muligt for dig, at få et MERE KONSTANT FLOW I DIN SKABERKRAFT.

Og være i dine overgange og transformation, på den helt naturlige måde som det er.

Med MERE FLOW OG ENERGI I DIN KROP, RO I DIT NERVESYSTEM og mere fred i dine tanker & følelser.

Det er muligt for dig, at få en mere GUDDOMMELIG ACCEPT af den transformation du går igennem i din modne alder -
et fundament i din krop, som du altid kan lande blødt på, når bølgerne har været lidt for høje.

Du får


-VÆKKET UR KRAFTEN I DIN KROP og guidance til hvordan du vedligeholder det

- ET BLØDT OG ROLIGT NERVESYSTEM

- En dybere grounding end du har prøvet før og guidance til hvordan du vedligeholder det

- Renset dit system for unødige gamle energier, så du kommer videre med FORNYET OVERSKUD OG GNIST

- Mere indblik i den feminine måde at være i udvikling på, med mere BLØD OG ACCEPTERENDE TILGANG TIL AT VÆRE I OVERGANG og transformation

- Kickstartet en forløsningsproces, af det som du er klar til at slippe, som vil give dig MERE FOKUS OG KLARHEDHej - jeg er Tina, 53 år


Jeg er energetisk kropsguide, healer & spirituel lærer og ejer af JORD & ILD Academy.
Med en baggrund som ergoterapeut, kranio-sakral terapeut og clairvoyant healer.
Samt mange års erfaring med energetisk kropsarbejde.

Jeg lever mit liv med stor plads til og accept af at være spirituel super empath, sensitiv & introvert.Og sikke en rejse jeg har været på, med voldsomme traumer, tab, dyb sorg og smerte gennem min opvækst, og samtidig har jeg altid mærket en indre højere sandhed som har drevet mig frem.

En URKRAFT til at rydde op i mit indre, for så rent som muligt at guide andre.


Jeg stolede ikke helt på mine følelser og min intuition og havde svært ved at værdsætte de udviklingsskridt jeg havde taget.

Det var smertefuldt at jeg ikke kunne stå i min egen kraft og vælge det som var rigtigst for mig.

Jeg var drænet on and off, og offerrolle, tvivl, forkerthedsfølelse og en for stor ansvarsfølelse styrede mit liv for meget.


HVORDAN JEG FORLØSTE SMERTEN OG UBALANCERNE 

Det afgørende som har forløst mine udfordringer og ubalancer har handlet om SLIP.
Mod til at slippe og vælge mig selv, uanset hvad. Uanset omkostninger og tab.
Være nysgerrig på egne skygger og ubevidste lag, og slippe alt det som ikke var nærende og alt det som ikke var det højeste for mig.


Slippe vanemønstre i forhold til relationer, parforhold, familie, kærlighed, seksualitet, følelser, overbevisninger, forventninger, tanker, mad og min krop.


HVORDAN JEG FANDT VEJEN TIL MIN BALANCE

Ved at slippe og vælge det højeste for mig uanset hvad. Uanset konsekvenser og fravalg. Fandt jeg ind til kernen og der findes en ur-glæde, en taknemmelighed, en balance og en væren, som aldrig forsvinder igen.

Jeg fandt også ind - HJEM - til et sted hvorfra jeg altid kan balancere mig selv energetisk. Det er en fantastisk frihedsfølelse, jeg ikke har ord nok for.

Samtidig lever jeg mere og mere accepterende med alt det jeg er. Alt det smukke og alt det grimme. Alt mit guddommelige og bevidste, og alt det mit ego og sind stadig kan lave historier om. Alt det som min voldsomme opvækst har givet af påvirkninger, trods forløsningen og healingen af mine traumer.MIN TRANSFORMATION DE SIDSTE 3 ÅR

De sidste 3 år har jeg haft endnu et kvantespring i min udvikling.
Jeg er trådt mere ind i at bære det ud, som brænder i mig. Mit KALD. Min vision og mit livsformål.

Det har jeg gjort ved at være endnu mere kompromisløs i forhold til at skrue ned for input og forstyrrelser, og skrue op for skildpadde mode, skarpe prioriteringer, mere natur (bo i naturen), mere alenetid (samtidig med at flytte sammen med en mand, efter at have boet alene i 12 år).

Det kollektive løft energetisk i disse år, har kastet lys på mine rester af kamp i min overgang og følelse af at være forkert og fastlåst.

Det har jeg forløst ved at favne det, og ved at skrue ekstra op for at rense energierne i min krop og grounde mig selv. Jeg har også skruet ekstra op for at vække og rejse min naturlige ur kraft. Og nye måder at gøre det på er kommet til mig intuitivt.

Alt det har givet mig endnu mere adgang til frihed, min ur power, livskraft og ild, så jeg kan skabe det jeg ønsker at bidrage med til verden, mere fokuseret.

Derfor har jeg skabt mine (V) ILD KVINDEKROP sessioner til dig, som ønsker at gå fra overvældende overgang til blød tillid og et alignet kraftfuldt fundament i din krop.


DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER"Jeg har mærket at healingen har lettet de tunge energier i mig og virket forløsende"


Tinas sessioner har givet mig stor indsigt i mig, og de begrænsninger samt mønstre jeg stadig bærer rundt på.
 
Jeg har mærket at healingen har lettet de tunge energier i mig og virket forløsende.
Den clairvoyante guidance som jeg bagefter modtog på skrift har været utrolig fokuseret og detaljeret. Enhver sten blev vendt.  
Det hele har føltes trygt. 
Jeg er taknemmelig.

Charlotte Larsen
"Hold op hvor er det bare spot on"


Tina har en meget stor indsigt og indføling.
På den allerkærligste og omsorgsfulde måde får hun formuleret ret præcise ting, om det, som skal kigges på og som kræver forandring.
Det giver ro og fokus.
Jeg synes, at Tinas indtuning og guidance er meget brugbar, fordi man får hjælpen til selv at arbejde videre. Jeg følte mig virkelig set.
Det har været en befrielse at slippe og min oplevelse med Tina har været at have én, der lige sætter spot på, hvordan man bedst kan blive på sit gode spor eller komme tilbage på sporet, når man får forvildet sig ud på personlige skovture, som ikke er gode for én.
Jeg kan varmt anbefale Tina.

Charlotte Poulsen
"Tina får mig til at genkende de styrker og den kraft, der ligger i at være spirituel og sensitiv kvinde"


Jeg kan varmt anbefale Tina Melgaard.


Hendes knivskarpe og tydelige indsigter og vejledninger hjælper og støtter mig i at holde fast i mig selv og den jeg er.

Hun får mig til at genkende de styrker og den kraft der ligger i at være spirituel og sensitiv kvinde i overgang.
 Og i stedet for at modarbejde de særlige vilkår der følger med det, har hun lært og lærer mig stadigvæk, at kunne være og nyde alle de kvaliteter der ligger i alt det sansestærke, uden at brænde helt ud.


Bettina Fau


"For en spirituel sensitiv kvinde er Tina inspirerende, fordi hun har fundet vejen til at stå stærkt i sin sensitivitet"


Tina er meget grundig i sit arbejde og jeg oplever hende som dybt empatisk samtidig med at hun er dygtig til med sit klarsyn at kommunikere ganske tydeligt, hvad hun ser.

Hun er nærværende, kærlig og realistisk i sin behandling af de emner som jeg har haft brug for støtte til at håndtere.

For en spirituel sensitiv kvinde er Tina inspirerende, fordi hun har fundet vejen til at stå stærkt i sin sensitivitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina.

Nina O'Farrall


Med mig som spirituel underviser og energetisk kropsguide får du- Et menneske og en sjæl, som vægter at være på rejsen med ydmyghed, taknemmelighed og en høj etik.

- En passioneret sjæl som altid har gået efter det højeste, uanset konsekvenser og som intuitivt altid har søgt at gå vejen, uden at knokle.

- Et sensitivt menneske som altid har vægtet at følge egne rytmer og energier, og levet tilbagetrukket, fordøjende og i skildpadde mode når der har været flow i det.

- En ekspert i udviklings cyklusser og i de energetiske bevægelser vi gennemgår når vi transformerer os - og i det hele taget lever som spirituelle sensitive ur kvinder, i sameksistens med naturen.

- En ekspert med 15 års erfaring med energetisk kropsarbejde, healing, clairvoyance og spirituel guidance og undervisning.